Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

неділю, 30 травня 2021 р.

ВІТАЄМО ВСІХ ВЧИТЕЛІВ ЗАЛ №23 з закінченням 2020-2021 навчального року! ДЯКУЄМО ЗА ВСЕ!


 Шановний  педагогічний колектив та  адміністрація
   Запорізького  академічного   ліцею   № 23!

 Прийміть нашу щиру вдячність за те, що  кожного  навчального  року  ви ділитесь з нами безцінними знаннями, робите для нас навчання не лише цікавим і корисним, але і приємним!
 В  ліцеї №23   створені  прекрасні умови для навчання  та   простору  можливостей  та  розвитку!

💥 ДЯКУЄМО, що  допомагаєте  нам  удосконалюватися,  ставати  кращими і розумнішими. 

💥 ДЯКУЄМО  всім вам за те, що   створюваєте  атмосферу  доброчесності  та позитиву. Ми щиро вдячні вам за те, що відвідувати ліцей  завжди  цікаво  та  приємно. 

💥 ДЯКУЄМО, що  навчаєте   працювати, бути відповідальними, наполегливими, цілеспрямованими  та  дбати  про  природу  та  довкілля.

💥 ДЯКУЄМО  за підтримку, увагу до наших успіхів і невдач. За  терпіння,  турботу й ласку, людяність і високий професіоналізм, за виховання й навчання. 

💥 ДЯКУЄМО, що у  ліцеї  розвиваються  наші  здібності, вміння працювати  в  команді  та  самостійно, навички володіння комп’ютерною технікою, організаторські здібності, сформувалися почуття відповідальності, патріотизму й національної  гідності.

ВІД  ВСІХ  УЧНІВ  ЗАЛ  №23  хочемо побажати Вам  ВСІМ наснаги й міцного здоров’я, добробуту, щастя, миру й злагоди. УСПІХІВ Вам у всіх Ваших справах і починаннях! Нехай  з кожним  роком  росте  кількість  талановитих   учнів  і  тільки  кріпне  задоволення від роботи!
Бажаємо Запорізькому  академічному   ліцею   № 23   процвітання, успіхів у всіх починаннях, реалізації всіх планів! 


Немає коментарів:

Дописати коментар