Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

середу, 7 березня 2018 р.

КРУТІ РОЗВАГИ 7-А у "ЛАЗЕРТАГ"

      06  Березня    7-А  клас  завітав   до  розважальної  арени  "ЛАЗЕРТАГ" (Laser Strike)    що розташована   на  спортивній  площадці  ТЦ"Космос Сіті".    
       7 А  розважився  по повній !  Провели час  дуже весело та цікаво.  Кожен залишився з гарним настроем та цікавими спогадами .   
      Трохи  про  правила  гри...  Лазертаг - високотехнологічна гра, що відбувається в реальному часі і просторі. Суть гри полягає в поразці гравців-супротивників, безпечними лазерними пострілами з бластера-автомата. Власне "поразка" гравця відбувається шляхом реєстрації променя бластера-автомата спеціальними датчиками опонента (сенсорами), закріпленими на одязі гравця або на спеціальному жилеті (пов'язці). Перед грою учасники розбиваються на команди, гравцям видається амуніція (жилети з датчиками і бластерні автомати - у аренном лазертагі, бластери і пов'язки з сенсорами поразки ). У аренном лазертагі гра відбувається в лабіринті, що підсвічується флуоресціюючим світлом і присмаченому різними примочками, - від світлових спецефектів і звуків до імітації димових завіс.  Перемагає та команда, яка найбільше число разів уразить "базу" супротивника і/або уразить більше чужих гравців (усі ці дії реєструються центральним комп'ютером, що прочитує накопичену інформацію з автоматів під час їх "перезарядки" на спеціальному стенді або в режимі реального часу по радіосигналу). 
     Гра  "ЛАЗЕРТАГ" нешкідлива, а крім того, ще і корисна - розвиває витривалість, окомір і дозволяє розвинути швидкість реакції. 
     Гравці 7-А  - круто розважились. Приемні емоції, адреналін, командне мислення, цікаві  враження... 
Ще фото...


Немає коментарів:

Дописати коментар