Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

четвер, 20 травня 2021 р.

ВІТАЄМО з "ДНЕМ ВИШИВАНКИ"!

Вишиванка — це дуже важлива частина культури нашого народу. Кожен візерунок у ній має свою мету та значення. У День вишиванки відчуваємо особливий зв’язок з усіма символами й сенсами, які становлять нашу національну ідентичність та єднають нас у велику родину. 

Вишиванка, день якої сьогодні відзначаємо, має давню історію. Та й сама історія ніби закодована в її символічних малюнках. Поряд із прапором, гімном, гербом України вишиванка — безумовно, є символом України. Хтось цю вишукану уквітчану візерунками  ВИШИВАНКУ  вважає оберегом, хтось — даниною традиції, для когось це новий тренд у моді. Але сьогодні для більшості українців це прояв патріотизму, внутрішньої свободи, символ національної об’єднання, демонстрації українськості, приналежності до свого народу.

 Кількість   охочих, що вдягають   національні сорочки, у нашому  ліцеї №23 щороку зростає. Це зовсім юне свято швидко і легко прижилось у щирих, відкритих серцях патріотично налаштованих  ліцеїстів.

💥 Вітаємо з щирим і красивим святом – Днем Вишиванки!  Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!

💥 Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх  та розповісти про них . Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!

💥  У День вишиванки хочемо побажати миру і злагоди в Ваших будинках і серцях. Нехай ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісною  та  успішною! 

Немає коментарів:

Дописати коментар