Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

суботу, 8 травня 2021 р.

ВІТАЄМО з "9 травня" 76 років з дня ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ у ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ


9 Травня – не тільки прекрасний весняний день, а й незабутня, пам’ятна дата – 76  років  з  Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
💥Так мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні зараз вклонитися у ноги і подякувати за велику Перемогу. Побажаємо ж ветеранам здоров’я і довголіття та пообіцяємо, що докладемо всіх зусиль, щоб зберегти пам’ять про тих, хто довгими верстами йшов до цієї перемоги. Зі святом!
💥 Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та, водночас, гіркий сум за тими, хто не повернувся з поля бою.
💥 День Перемоги уособлює героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.
💥 Цей день назавжди залишиться Днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів – яскравим прикладом стійкісті, мужністі і самовідданісті на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги над фашизмом.
💥 Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу.     Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, тих які повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і селища.
💥  Пам’ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до нашої Батьківщини.
Так має буде завжди. Наш обов’язок і усіх майбутніх  поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, щоб врятували і відбудували нашу Україну  створили її сьогодення.
💥 Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Дорогі ветерани! Ваш бойовий дух, патріотизм і відданість Батьківщині це неоцінений приклад для прийдешніх поколінь. Особливо сьогодні в час, коли наша країна знов у війні.
Бажаємо Вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.
Усім Вам дорогі друзі – бажаємо миру та добробуту, порозуміння та єдності!
Це світле, радісне свято Великої Перемоги над фашизмом завжди  нагадуватиме, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!
 Вже багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні подвиг захисників – це справжній приклад вірного служіння своєму народу.
Низький уклін, вічна пам’ять та слава усім героям, які, захистили свободу й незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого життя та непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлим і радісним!
Нехай мир і злагода завжди живуть на нашій землі!
🌼🌻🌼
Привели шляхи-дороги
Наш народ до перемоги.
І солдати-дідусі
Посміхаються усі.
Це святе травневе свято
Треба серцем відчувати!
Придивись: в старих солдат
Сльози радощів блищать!
Хай завжди в усьому світі
Буде мир і щастя дітям,
Бо народжені вони
Для життя, а не війни.
🌼🌻🌼
У День Великої пам’яті Героїв Другої Світової Війни  ДЯКУЄМО  за подвиг усім ветеранам, та за мирне небо над головою. З Днем Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар