Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

суботу, 28 вересня 2019 р.

Представники ЗАЛ №23 побували на "International IT Forum"

На форумі було тисячі відвідувачів, щоб розглянути експонати у виставковій зоні. Було представлено безліч технічних новинок і особистих розробок компаній і університетів. Ми побачили «розумні» дрони, 3-D принтери, окуляри віртуальної реальності, бойових роботів і роботів-гідів, проекти школи робототехніки, виставку технологій Smartгородов України, екзоскелети, електровелосипеди, новинки гаджетів, гонки автомобілів, судномоделірованіе, ракети-носії і багато іншого . У виставковому комплексі «Козак Палац» проходив International IT Forum. На заході зібралися топ-чиновники всіх рівнів, спікери міжнародних компаній, розробники, менеджери, маркетологи національного і міжнародного рівнів, стартаперів, представники ITкомпаній України, університети, підприємці, студенти і прості люди.
27 вересня - " Розумні дрони, держава в смартфоні, роботи і лекції від провідних спікерів: як в Запоріжжі проходив IT-Forum 2019, - ФОТОРЕПОРТАЖ

ДЯКУЄМ    ЗАЛ №23 та нашому  вчителю  інформатики Плаксіну Андрію Леонідовичу  за  можливість прийняти  участь в такому  ЦІКАВОМУ  та   ІНТЕРАКТИВНОМУ  заході!

Немає коментарів:

Дописати коментар