Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

четвер, 26 квітня 2018 р.

7-А клас прийняв участь у караоке-шоу «Співаймо англійською»

 24  квітня 2018 року у нашій школі відбулося караоке-шоу «Співаймо англійською».
     7-А клас    прийняв   участь   з  піснею  "Human"  Rag'n'Bone Man   
       За   допомогою   такої  яскравої  музичної  події   всі   учні    змогли   для себе   зазначити , що   використання музики на заняттях з англійської мови дає багато переваг: мотивує на вивчення мови, покращує концентрацію і пам'ять, вносить елемент розваги, покращує вимову та інтонацію, допомагає звикнути до особливостей артикуляції і скорочень, бути в курсі нових сленгових виразів. 
ЯСКРАВЕ, ЦІКАВЕ    та   ФІЕРИЧНЕ   караоке-шоу «Співаймо англійською»  зазначено  Шнобелівською  премією.   Багато учнів змогли проявити свої таланти та продемонструвати знання англійської мови.   
        Всі учасники були нагороджені сертифікатами!
В останні кілька десятиліть англійська мова перетворилась на по-справжньому глобальну мову спілкування в усьому світі. І поза всяким сумнівом, володіння нею дає людині ряд переваг. Тож, якими є ці переваги?
  1. ІНТЕРНЕТ - Саме англійська є універсальною мовою Інтернету. Понад 42% усієї інформації глобальної мережі написано англійською мовою. Отже, її знання дає Вам доступ до значно білшої кількості сторінок, які Вас цікавлять.
  2. ПОДОРОЖІ - Знання англійської дозволяє Вам вільно пересуватись світом і почуватись впевненими у тому, що Вас зрозуміють практично будь-де. Нею розмовлюять у 100 країнах світу! Тож, розпитати, яка страва національної кухні є найсмачнішою чи, як дістатись до собору у центрі міста, завдяки англійській не буде для Вас проблемою!
  3. ОСВІТА - Значна частина освітньої інформації та наукових статей написані англійською мовою. Тож, її знання відкриває перед Вами нові можливості у навчанні. Крім того, англійська дає Вам шанс на участь в міжнародних конкурсах та конференціях!
  4. НАВЧАННЯ ЗА КОРДОНОМ - У випадку, якщо Ви плануєте в подальшому навчатись закордоном, англійська мова стане інструментом, що допоможе Вам у цьому. Підготовчі курси у європейських університетах ведуться, як правило, саме англійською мовою. Тож, її знання максимально спростить Ваш адаптаційний рік.
  5. СПІЛКУВАННЯ – володіння англійською мовою відкриє перед Вами шлях до спілкування з людьми з різних куточків світу. Збагачуйте своє життя новими враженнями та обміном міжкультурним досвідом!
  6. РОЗВАГИ - англійська – це шлях до перегляду фільмів, читання книг та преси мовою оригіналу. Відкрийте для себе добре знайомі та нові літературні, кінематографічні та музичні твори з іншого боку. Англійська мова допоможе Вам повніше зрозуміти та насолодитись ними.
Зрештою, вивчення англійської – це просто цікаво. А володіння нею стане Вам у нагоді у багатьох життєвих ситуаціях. Це зручно і корисно...😏  

Немає коментарів:

Дописати коментар