Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

неділю, 1 квітня 2018 р.

1 квітня ДЕНЬ ГУМОРУ та СМІХУ!

Гумор – добрий сміх. Він перейнятий  з любов’ю до людей. А як корисно і важливо вміти посміятися ! Той сміх, що не ображає, а виліковує, - виховує людину. Світ сміху – це особливий світ, у якому навіть зажурені очі раптом починають сміятися. 
Французький письменник Віктор Гюго якось сказав: «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».
 Сміх – один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу, а отже, і від багатьох тілесних недуг. Під час сміху в головному мозку людини виділяються гормони щастя (ендорфіни), і ми почуваємося радісно, захищеними від усяких негараздів. Усмішка і сміх – це ворота, через які в людину може потрапити багато хорошого. Вчені довели, що сміх створює хороший настрій, допомагає жити, вчитися і працювати. Той, хто любить сміятися, хто сприймає життя іронічно, ніколи не захворіє на невроз. Щоб засміятись, людині потрібно напружити 17 м’язів, а щоб насупитися – аж 43! Тому веселим і усміхненим бути легше, чи не так?
У цей день, 1 квітня, можна жартувати . Але при цьому будьте обережні: почуття гумору у всіх людей різне, і те, що ви вважаєте звичайним жартом, інша людина може прийняти за образу. Тож давайте жартувати, сміятися! Хай сміх освітлює наші обличчя!
 ВСІМ ДОБРОГО ГУМОРУ,  ВЕСЕЛИХ  ЖАРТІВ та СМІХУ НА ЗДОРОВ'Я!

Немає коментарів:

Дописати коментар