Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

суботу, 26 травня 2018 р.

Учні 7-А класу на церемонії нагородження «ЗОРЕПАД - 2018»

Джерело: http://znvk23.zp.ua/news/zorepad_2018/2018-05-24-1639  
Адміністрація нашого навчального закладу ЗОШ №23 традиційно влаштувала святковий захід «Зорепад» - церемонію нагородження найрозумніших та найталановитіших учнів. Дуже приємно, що з кожним роком кількість учасників та призерів різноманітних змагань збільшується. Це доводить, що наші школярі дійсно прагнуть отримувати знання та   правильно застосовувати отримані навички будь-де.  
Грошовi нагороди  отримали не тільки переможці районних та обласних учнівських олімпіад, а й призери міжнародних конкурсів «Бобер», «Кенгуру», «Левеня», «Геліантус», «Соняшник» тощо, переможці спортивних турнірів  та міжшкільних  змагань на історичну, екологічну, правознавчу тематику. Також були відзначені значні успіхи старших школярів у районних етапах ігор «Що?Де?Коли?», де наша школа щороку виборює призові місця.  Учнів привітали не тільки довгоочікуваними нагородами, а й чудовим концертом, на якому обдаровані діти  вкотре продемонстрували свої таланти.Бажаємо кожному з вас наступного року також спробувати власні сили та досягти чималих висот у навчанні, спорті, мистецтві.
Учні нашого 7-А  класу теж  були нагороджені ....
Наша талановита  учиниця 7-А класу Катерина  Павленко  показала  запальний та зворушливий танець....


Всі фото з "ЗОРЕПАДА" https://photos.google.com/share/AF1QipP0jXPlx5jc_-mDdI9ZrVPFe4jn2TH5LPadS0eR7tgLMHCzDKsz9vBnZn7LDOmBng?key=Q2g2dTdMbTR1LVhxeGhWcTh4c3RROGQ1NEtoNzlR

Немає коментарів:

Дописати коментар