Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал

неділю, 27 грудня 2020 р.

ВІТАЄМО з " НОВИМ 2021 роком!" всю нашу шкільну родину ЗАЛ №23

Час нестримно летить вперед, і 2020 рік підходить до свого завершення. 
Новорічні свята — це надзвичайні дні : відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки в чарівну ніч, коли новорічними ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій, і ми щиро сподіваємося на диво. 
Так уже традиційно склалося, що у ці дні, перегортаючи сторінку календаря, ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення, плануємо майбутнє.
2020 рік був надзвичайно насиченим не зважаючи  на  дистанційне навчання. Він подарував багато корисних знань та вмінь, радість творчої праці, яка стала часткою наших спільних добрих справ, збагатив кожного  інтелектуальним і життєвим досвідом, дав можливість розвитку та щоденного дружнього спілкування, приніс багато значущих подій і реальних здобутків. Нашому ЗАЛ №23  дійсно є чим пишатися: учні нашого ліцею гідно представляли наш ліцей №23 у різний спосіб.
Прийміть найщиріші вітання від 10-А класу  з нагоди світлих зимових свят — Нового 2021 року!Нехай він привнесе в наше життя більше гармонії, тепла, здоров`я! Нехай кожен день нового року розкриє перед Вами ще більші горизонти і додасть оптимізму, наповнить нас вірою, надією, любов’ю — всім кращим і чистим, про що ми мріємо і чого бажаємо! Родинного спокою, веселих свят та здійснення мрій у Новому році!

Немає коментарів:

Дописати коментар